Онлайн уроци на живо | Индивидуален план за обучение | Преподаватели-експерти | Запишете се днес

Персонализирайте обучението си, създайте свой учебен график и учете с преподаватели и курсисти на Британски съвет от целия свят. English Online е създаден от нашите експерти, за да ви помогне да подобрите уменията си по английски език.

  • Персонализирайте обучението си и следвайте своите лични цели 
  • Създайте свой учебен график и проследявайте напредъка си в нашата платформа
  • Станете част от глобална общност от преподаватели-експерти и курсисти на Британски съвет в 55-минутни интерактивни онлайн уроци.
  • Вземете сертификат от Британски съвет, признат от работодатели в целия свят.

Започнете със седемдневен безплатен пробен период

Създайте гъвкав учебен график, който отговаря на вашия бюджет и ангажименти. Изберете абонаментен план и започнете още днес.

Сребърен (Silver) Златен (Gold) Платинен (Platinum)
5 урока на месец 10 урока на месец 15 урока на месец
55-минутни онлайн уроци 55-минутни онлайн уроци 55-минутни онлайн уроци
100% онлайн обучение на компютър или таблет 100% онлайн обучение на компютър или таблет 100% онлайн обучение на компютър или таблет
Запишете се днес Започнете днес с безплатен пробен период Започнете днес с безплатен пробен период

Какво ще научите в онлайн курса

С English Online можете да задавате свои лични цели за обучение и да избирате различни видове уроци – от английски за работното място до общ английски – за да подобрите граматиката, говоренето, произношението си и другите умения.

Благодарение на нашата интерактивна онлайн платформа ще имате достъп до глобална класна стая с до 10 курстисти, в удобно за вас време. Проследявайте напредъка си чрез тестове и оценявани задачи и получавайте обратна връзка на живо от вашите преподаватели.

English Online е най-подходящ за хора с ниво Pre-intermediate или по-високо. Ако не сте сигурни за текущото си ниво, не се притеснявайте – можете да направите безплатен тест за определяне на ниво.

Споделете това