Лице, използващо EnglishScore Tutors на компютър

Персонален подход – когато ви е нужен

Усъвършенствайте уменията си по английски език по забавен и интерактивен начин с услугите на персонален преподавател, проектирани спрямо вашите нужди. Независимо какво целите да постигнете с обучението си по английски език, нашите преподаватели ще ви помогнат да успеете, като бъдат ваши консултанти, треньори и гидове.

Какво представлява MyTutor?

MyTutor е персонална услуга за онлайн обучение, която предлага 30-минутни уроци по английски език лице в лице с преподаватели, одобрени от британския съвет. Независимо дали обучението е свързано с кариерата ви, личностното ви развитие или с цел пътуване, MyTutor е забавен и интерактивен начин да придобиете нужните знания и умения по английски език.

Нашите висококвалифицирани преподаватели ще разработят учебен план, който отговаря на целите ви и като ваши ментори ще изберат подходящите за вас темпо и подход. Сесиите са базирани на разговори и имат за цел да ви помогнат да започнете да говорите с увереност.

Персонализирано, гъвкаво обучение

Нашите сесии са изцяло проектирани спрямо вашите нужди; изберете тема, умение, което искате да подобрите или обучителен план. Ако не сте сигурни какво да изберете, вашият преподавател ще ви помогне. След всеки урок ще получавате подробна обратна връзка от вашия преподавател относно това как сте се справили.

Нашите преподаватели са на разположение 24/7 - включително през уикендите и почивните дни, което ви дава възможността да планирате уроците си в удобно за вас време.

Начало

Не се налага да изтегляте каквото и да било. Нуждаете се само от компютър, Google Chrome браузър, уеб камера, микрофон и връзка с интернет.

След първия урок ще получите подробен персонализиран обучителен план, който включва теми по граматика и теми за разговор. Можете да заявите допълнителни 30- минутни сесии с преподавателя в пакети от 3, 10 или 20 сесии.

Учете се от най-добрите

Благодарение на уникалния си опит, нашите преподаватели разпознават отлично уменията, нужни за успех в работата на съвременния човек. Всеки преподавател притежава учителска правоспособност, както и професионален опит в разнообразни сфери като банково дело, маркетинг, продажби, човешки ресурси и други.

Запознайте се с нашите преподаватели чрез кратки видео презентации, за да научите повече за техния професионален опит, образование и акцент.

Нашата система ви помага да се придържате към обучителния план, да следите напредъка си и да постигате целите си.

Споделете това