Лице, използващо EnglishScore Tutors на компютър

Персонален подход – когато ви е нужен

Усъвършенствайте уменията си по английски език по забавен и интерактивен начин с услугите на персонален преподавател спрямо вашите нужди. Независимо какви са целите ви, нашите преподаватели ще ви помогнат да ги постигнете като бъдат ваши консултанти и ви напътстват във всяка стъпка от обучението ви.

Какво представлява EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors е персонална услуга за онлайн обучение, която предлага 30-минутни онлайн уроци по английски език на живо с квалифицираните преподаватели на Британски съвет. Независимо дали обучението е свързано с развитието на кариерата ви, личностното ви усъвършенстване или с цел пътуване, EnglishScore Tutors е забавен и интерактивен начин да придобиете нужните знания и умения по английски език. 

Нашите високо квалифицирани преподаватели ще разработят учебен план, който отговаря на нуждите ви и като ваши ментори ще изберат подходящите за вас темпо и подход. Сесиите са базирани на разговори и имат за цел да ви помогнат да започнете да говорите с увереност.

Персонализирано, гъвкаво обучение

Учбните сесии са изцяло проектирани спрямо вашите нужди; изберете тема, умение, което искате да подобрите и график за обучение. Ако не сте сигурни какво да изберете, вашият преподавател ще ви помогне. След всеки урок ще получавате подробна обратна връзка от вашия преподавател относно това как сте се справили.

Нашите преподаватели са на разположение 24/7 – включително през уикендите и почивните дни, което ви дава възможността да планирате уроците си в удобно за вас време.

Начало

Не се налага да изтегляте каквото и да било. Нуждаете се само от компютър, Google Chrome браузър, уеб камера, микрофон и връзка с интернет.

След първия урок ще получите подробен персонализиран учебен план, който включва теми за изучаване на граматика и теми за разговори. Можете да заявите допълнителни 30-минутни сесии с преподавателя в пакети от 3, 10 или 20 сесии. 

Учете с най-добрите

Благодарение на уникалния си опит, нашите преподаватели разпознават отлично уменията, нужни за успех в работата на съвременния човек. Всеки преподавател притежава учителска правоспособност, както и професионален опит в разнообразни сфери като банково дело, маркетинг, продажби, човешки ресурси и други.

Запознайте се с нашите преподаватели чрез кратките видео презентации, за да научите повече за техния професионален опит, образование и акцент.

Нашата система ви помага да се придържате към учебния план, да следите напредъка си и да постигате целите си.

Споделете това