Разгледайте избрани предложения от нашите безплатни онлайн материали за обучение по английски, разработени от Британски съвет.

Уебсайт LearnEnglish

Можете да учите английски онлайн с безплатния уебсайт на Британски съвет за обучение за възрастни. Сайтът съдържа хиляди страници аудио, текстове и видео съдържание, както и над 2000 интерактивни упражнения. Можете да се регистрирате на сайта и да участвате в различни упражнения, да общувате с други потребители и да си изтеглите безплатни ресурси.

Уебсайт LearnEnglish: Fun & Games

Можете да учите английски докато се забавлявате с игри и шеги. На този безплатен уебсайт ще откриете разнообразни игри, които ще ви помогнат да упражнявате английския си или просто да се забавлявате. 

Уебсайт LearnEnglish: Listen & Watch

Имаме много аудио и видео материали, които могат да бъдат използвани за упражняване на езика. Сряд тях са подкасти с различни истории, аудио сапунка, серия от ТВ предавания за учене на английски продуцирани съвместно с Би Би Си, както и видео клипове, които показват как да използвате правилно различни фрази в конкретни ситуации.

Уебсайт LearnEnglish Kids

LearnEnglish Kids е забавен образователен уебсайт за деца от 5 до 12 години. В него има онлайн речници, граматически игри, истории, видео клипове и много други материали, които са фокусирани върху развитието на уменията на децата. LearnEnglish Kids е също за учители и родители - съдържа стотици безплатни материали, които могат да бъдат отпечатвани за упражнения, а също и специален раздел със съвети за родители как да помагат на детето си да учи английски и извън класната стая.

Уебсайт LearnEnglish Teens

Ако сте тийнейджър и учите английски или вашето дете е в тийнейджърска възраст и учи езика, то този сайт ще ви бъде от полза. Разработен специално за 13- до 17-годишни, сайтът съдържа езикови упражнения, съвети за явяване на изпити, помощ с граматиката и ученето на думи, както и забавни активности, видео клипове, игри и пъзели.

Уебсайт LearnEnglish: Business & Work

Вече говорите английски, но искате да подобрите употребата му в бизнес среда? Питате ли се дали бизнес английския ви е на необходимото ниво? Искате да кандидатствате за работа на международни позиции, където английският език е работен? Имаме за вас правилните ресурси, с които да подобрите своя бизнес английски.

Уебсайт Premier Skills English

Ако учите английски и се интересувате от футбол, сайтът Premier Skills English може да ви помогне да подобрите английския си докато научавате повече за клубовете и играчите от британската Висша лига.

Споделете това