Регистрацията за курс в Британски съвет е лесна

За да ви помогнем да изберете най-подходящия курс за вашето дете, е необходимо да проведем онлайн консултация с вас и детето ви, преди регистрацията. Ако детето ви учи с нас в момента, не е необходимо да се записвате за консултация – свържете се нас  за повече информация. 

Децата на възраст над 12 години трябва да направят и онлайн тест за определяне на нивото.

Тестът не е необходим за деца под 11 години и за всички, които са правили такъв тест при нас през последните шест месеца. Ако детето ви е на възраст 4 до 11 години, моля да следвате само стъпки 1, 3 и 4 по-долу. 

СТЪПКА 1 – РЕЗЕРВИРАЙТЕ онлайн КОНСУЛТАЦИЯ

 • Изберете удобен за вас ден и час за консултация от нашия уебсайт. На консултацията е необходимо да присъствате както вие като родител/ настойник, така и детето, което ще се записва на курс. Участието в консултацията на деца на възраст 4 и 5 години не е задължително. 
 • Консултацията е безплатна. 

СТЪПКА 2 – КРАТЪК ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВОТО 

(само за тийнейджъри на възраст 12 до 17 години) 

 • След като резервирате консултация, ще ви изпратим линк за онлайн теста за проверка на нивото. 
 • Онлайн тестът за определяне на ниво е безплатен.
 • Онлайн тестът съдържа 130 въпроса, за попълването на които са необходими до 45 минути. Имате възможност да го попълните само веднъж. 
 • Тестът трябва да бъде направен до 24 часа преди датата и часа на вашата консултация. 
 • Резултатите от онлайн теста ще ви бъдат пояснени в рамките на консултацията. 

СТЪПКА 3 – ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯТА

 • Не е необходимо да представяте каквито и да било документи по време на консултацията. 
 • Консултацията се състои от устен разговор на детето с преподавател и разговор между вас и наш консултант, който ще ви предостави резултатите от писмения онлайн тест и ще ви предложи подходящи за вашето дете курсове. 
 • Разговорът с преподавателя и с консултанта ще се проведе онлайн чрез Zoom и е с обща продължителност от около 20 минути. Ще ви изпратим линк за достъп до Zoom срещата в имейл потвърждението на вашата консултация. Подробна информация за това как да ползвате Zoom ще намерите в Наръчника за онлайн консултации по-долу на тази страница. 

СТЪПКА 4 – РЕГИСТРАЦИЯ

 • След консултацията, ще ви изпратим по имейл формуляр за записване и информация за това как да платите за избрания курс. 
 • Необходимо е да имате навършени 18 години, за да потвърдите регистрацията. 

ЗА ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ

Ако имате нужда от допълнителна информация, моля да се свържете с нашия Център за клиенти. 

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЛАЩАНЕ

В момента приемаме плащания на ПОС терминал в нашия офис на ул. "Кракра" № 7 и по банков път:

Получател: Британски съвет - клон България
Банка: Ситибанк Европа АД, клон България
Банков код: CITIBGSF
IBAN: BG07 CITI 9250 1051 0015 00

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Британски съвет ще използва информацията, която предоставяте във връзка с обработката на Вашата регистрация. Правното основание за обработка на Вашата информация е съгласие с нашите Общи условия за регистрация (договор). 

Британски съвет спазва законодателството за защита на личните данните в Обединеното кралство и законите в други държави, които са в съответствие с международно приетите стандарти.

Имате право да поискате копие на информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция на неточности в тази информация. Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Вашата лична информация, имате правото да направите оплакване към съответния регулаторен орган. За по-подробна информация, моля разгледайте раздела на нашия сайт във връзка с политиката ни за поверителност или се свържете с местния офис на Британски съвет.

Ще съхраняваме Вашата информация за период от 7 години от датата на събирането ѝ.

Споделете това