Моля имайте предвид, че може да отнеме няколко секунди докато онлайн системата за резервации се зареди на настоящата страница...

 Тест за ниво НЕ е необходим за деца на възраст от 4 до 6 години или настоящи курсисти, които се презаписват за следващ курс.

Тестове за курсовете за подготовка за изпита IELTS

Тестът за определяне на нивото за подготвителните курсове за IELTS е изцяло онлайн. Има 130 въпроса, за които ще са ви необходими максимум 45 минути. Веднъж започнат, тестът трябва да бъде направен докрай без прекъсване. За да започнете теста, последвайте линка по-долу. Ще е необходимо да въведете името си и номер на резервация (booking number). Вместо номер на резервация, моля въведете "IELTS".

Направете теста тук

Тестове за курсовете по разговорен английски

Тестът за определяне на нивото за курсовете по разговорен английски е изцяло онлайн. Има 130 въпроса, за които ще са ви необходими максимум 45 минути. Веднъж започнат, тестът трябва да бъде направен докрай без прекъсване. За да започнете теста, последвайте линка по-долу. Ще е необходимо да въведете името си и номер на резервация (booking number). Вместо номер на резервация, моля въведете "Speaking course".

Направете теста тук

Вижте още