бул. Никола Вапцаров 47 София

За нас

В сградата на нашите партньори от St George International School & Preschool в Лозенец се намира вторият ни учебен център.

Там курсистите на Британски съвет могат да използват изключителните удобства и ресурси, предлагани от новата сграда на училището, открита през 2016 година. Светлите и просторни класни стаи са оборудвани с най-съвременни технологии за обучение и осигуряват идеални условия за малките курсисти.

Всички наши учебни центрове отговарят на най-високите стандарти за достъпност, както и за безопасност и закрила на детето.

St George School
Основано през 2004 г., St George International School & Preschool постоянно се развива и разраства. Училището е акредитирано като Cambridge Primary School и Cambridge International School и предлага както българските учебни планове, така и програми на Кеймбридж. Освен солидната академична подготовка, училището осигурява здравословна, стимулираща и безопасна среда в нова сграда, построена и оборудвана според най-модерните технологии. ©

St George International School & Preschool

Курсове по английски в този учебен център

Календар

Настоящи курсове

Курсове за групи Primary Plus (6-11 години)

Неработни дни

Вижте списък на неработните дни за Британски съвет

 

Контакти и местоположение

Връзка с нас

Т 02 942 43 44
М 0887 42 43 44
contact@britishcouncil.bg

Работно време на Центъра за обслужване на клиенти

понеделник до петък 09:00-18:00

Адрес

бул. Никола Вапцаров 47, гр. София 1407

Оборудване

Стимулираща среда за обучение на удобна локация

Сградата на частно училище "Св. Георги" (St George International School and Pre-School) съчетава модерен дизайн и най-новите геотермални технологии, за да създаде среда за обучение, която е вдъхновяваща, здравословна и екологична.

Всички класни стаи са оборудвани с:

  • интерактивни бели дъски
  • мултимедийни системи
  • безплатен Wi-Fi интернет достъп
  • удобни мебели, съобразени с възрастта на курсистите.

Спазваме всички мерки за безопасност според разпоредбите на държавни органи в България, както и тези на Британски съвет.

Споделете това