Нашите експертите са разработили голям брой материали за учители, които помагат на кандидати в подготовката им за IELTS.

Онлайн подготвителни материали Road to IELTS 

Road to IELTS може да се използва като основно средство в часовете за изпитна подготовката. Програмата е лесно достъпна за всички кандидати и те могат да я използват и непосредствено като част от подготовката си, ако желаят.

Знаем, че кандидатите за IELTS ще се представят много по-добре на теста, ако знаят какво да очакват. Точно затова нашата програма от материали Road to IELTS ще им даде голямо предимство. Тя включва 120 часа интензивна работа върху четирите части на изпита: четене, писане, слушане и говорене. Road to IELTS помага на учениците да развият уменията си до нивото, необходимо за техния успех. Най-важното е, че програмата предоставя реалния опит от тестовете чрез видео записи на устни изпити и тестове за време. 

Как Road to IELTS ще ви помогне като преподавател? 

Вашето училище може да получи институционален лиценз за програмата Road to IELTS. Предимствата за вас като учител са:

  • вашите ученици получават достъп до материалите от Road to IELTS
  • възможност да наблюдавате напредъка и да адаптирате програмите към индивидуалните потребности на вашите ученици
  • моментална обратна връзка за представянето на учениците ви
  • вашите ученици получават достъп до съветите и насоките, които ще им помогнат да разберат грешките си и да напреднат в изпитната подготовка
  • материали, разработени въз основа на задачи от истински IELTS тестове, които ще помогнат на вашите ученици да станат по-уверени.

Изпробвайте онлайн материалите в 10 часа безплатен достъп до Road to IELTS и вижте как могат да бъдат полезни за подготовката на вашите ученици. 

IELTS семинари за преподаватели

Предлагаме семинари в помощ на учители, които подготвят учениците си за IELTS. Семинарите са създадени с цел да направят цялостен преглед на IELTS, както и да разгледат някои конкретни области, като например подобряване на уменията на учениците да пишат. 

В България можем да предложим и специално разработени за вас семинари, според това, от какво се нуждаете вие и вашите ученици. 

Свържете се с нас за повече информация относно предстоящи семинари. 

Споделете това