DJ Goldierocks
The Selector

The Selector е международното седмично радиошоу на Британски съвет за най-доброто от новата музика в Обединеното кралство. Двучасовото предаване с водещ DJ Goldierocks включва всички жанрове на съвременната музика и представя интервюта и ексклузивни изпълнения на живо от някои от най-страхотните британски творци на музикалната сцена в Обединеното кралство. 

Чуйте последния брой или слушайте предишни предавания на сайта на The Selector.

Научете повече за The Selector

С глобална аудитория от над 3 милиона слушатели по целия свят, The Selector отразява блясъка и многообразието на британската музика като популяризира звученето, талантите и музикалната култура на съвременна Великобритания. 

Сред основните цели на предаването е да провокира начина, по който хората възприемат Обединеното кралство, и да покаже неговото богатство на креативност и иновации. Шоуто избягва много от масовите британски изпълнения, които вече вероятно са познати на международната публика, и дава път на новите таланти и звученето на ъндърграунда.

В The Selector са участвали Tinie Tempah, Gruff Rhys, Foals, Fyfe Dangerfield, Ghostpoet, Sparrow & The Workshop, DELS и Jamie Woon.

 

 

Научете повече за Goldierocks

"Тя би могла да бъде най-влиятелната жена в поп музиката” – в. "Ивнинг Стандард"

Goldierocks, известна още и с рожденото си име Сам Хол, е международен DJ и радиоводещ, чиито почитатели са звезди като Madonna, Giorgio Armani, Richard Branson и Jade Jagger (пускала е музика ексклузивно за всеки от тях). Нейното седмично радиошоу The Selector, првърнлао се в легенда за посветените, се излъчва в цели 37 държави с над 4 милиона редовни слушатели. Вестник "Сънди Таймс" наскоро го описа като "най-модерното съществуващо британско музикално шоу".

Сам е участвала в предавания по BBC Radio 1 и е водила Reebok Radio в the Manchester Warehouse Project през 2012г. Тя е водеща и на петъчното нощно шоу ‘Selector After Dark’ по мексиканското радио Ibero FM, китайското Loop FM и полското Roxy FM.

Освен радио, Сам практикува стейдж дайвинг, скачала е и се е изстрелвала от всевъзможни сцени пред хиляди зрители по петте континента по време на еклектичните си DJ сетове, в които миксира хаус с уърлд бийтове, меш ъп електро и тежки бас ремиксове.

Сам участва и в много фестивали по целия свят, сред които Creamfields, Latitude, Leeds, Wakestock, Secret Garden Party и Glastonbury. По-необичайните места за нейни изпълнения включват съветски бункери в Казахстан, бреговете на езерото Малави, складове в Шанхай, иглу в Алпите, както и някои съвсем малко по-луксозни супер яхти в Монако и Сидни. На нейно име е кръстена специална клубна вечер в Лондон, а освен това Сам е била и официлна водеща от "червения килим" на британските музикални награди. 

Тя подготви и 90-минутно шоу за церемонията по откриването на Параолимпийските игри в Лондон през 2012г., излъчвана по Канал 4. 

Външни линкове

Споделете това