Date
17 май 2015, неделя -
12:00 до 23:59
Location
Сцена Лаборатория, Театър София

Запознайте се с научните явления, които се случват ежедневно във вашата кухня.

Химичката Бояна Рачева и Борис Тасев – страстни кулинари и създатели на Кулинарно Училище Amuse Bouche, ще ни запознаят с елементи от молекулната гастрономия, които могат да се приложат в домашни условия.

Инженерът технолог Ивайла Сопотенска-Декина ще разкаже за ролята на микроорганизмите в храната и напитките, а студентката по биология и влюбена в ботаниката Мирослава Димитрова ще даде примери за различни ядливи диви растения от българската флора.

Софийски фестивал на науката

17 май, 12:00ч. | Сцена Лаборатория | вход с безплатни пропуски

Споделете това