наука и усмивка

Достъпът до изложбите и шатрите с експерименти е свободен. За събитията са необходими билети или безплатни пропуски.

Безплатни пропуски

Повечето от събитията са безплатни, но е необходимо да си резервирате пропуск. От тази година безплатните пропуски вече могат да се резервират онлайн. 

Регистрирайте се в нашата система и изберете събитията, които искате да посетите. След като завършите регистрацията, ще получите имейл с потвърждение. Този имейл ще бъде вашият пропуск за всички заявени събития. Моля разпечатайте го и го показвайте на входа на залата, за всяко събитие.

Всички места за безплатните събития вече са резервирани, но не се отказвайте да посетите фестивала, защото:

  • Зоната Експлораториум с експерименти и демонстрации е със свободен достъп и за нея не е необходима резервация.
  • Ако искате да посетите дадено събитие и нямате резервация, моля проверете непосредствено преди началото му дали в залата има свободни места. Онлайн резервациите важат до 5 минути преди началото на всяко събитие т.е. ако към този момент има свободни места, те ще бъдат предоставени на хора без резервации, които са дошли на място.

 

Промяна или анулиране на онлайн резервация

Ако настъпи промяна в плановете ви, моля използвайте линковете в края на имейла, който сте получили, за да промените или анулирате резервацията си. Така ще освободите запазените места за други посетители.

Билети

Входът за някои от събитията е с билети, както е указано в програмата. Билетите са на цена 5 лева и могат да бъдат закупени от касите на Eventim в бензиностанциите OMV, магазини Office 1, книжарници Orange Center и други търговски обекти.

Можете също да си купите билет лесно и бързо онлайн от сайта на Eventim. При покупка онлайн, за ваше удобство имате възможност да изберете опцията за отпечатване на билета вкъщи Print @ Home. 

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ТУК

Билети ще се продават и на щанд "Информация" на фестивала.

Вижте още