Smartphone

Използвайте нашата онлайн система, за да купите билети или да резервирате пропуски за безплатните събития

Моля, уверете се, че попълвате правилно имейл адреса си – на него ще получите потвърждение и линк за изтегляне на всички пропуски/билети.

Онлайн плащане

Ако резервацията съдържа събития с билети, на последната стъпка ще имате възможност да ги заплатите онлайн като използвате карта Visa или Mastercard. Методът на плащане, който изписва системата е "кредитна карта", но онлайн плащанията са възможни и с повечето дебитни карти. Необходимо е използваната карта да:

  • е Visa или Mastercard
  • има активирана защитата 3D сигурност (3D Secure). 

ВАЖНО: Преди да въведете номера на картата, кликнете върху логото на Visa или Mastercard, за да укажете от кой издател е картата. Ако плащането е успешно, ще получите имейл с потвърждение и линк за изтегляне на пропуските/билетите.

Цени и отстъпки

Традиционно събитията за деца са безплатни, а от тези за обща публика само 40% са на символична цена от 5 лв. При закупуване на 10 или повече билета през онлайн системата ще получите отстъпка от 20% т.е. вместо 5 лв. всеки билет ще струва 4 лв. Отстъпката не важи за продажба на билети на каса.

Групова регистрация

Ако желаете можете заедно с вас да регистрирате още няколко човека. Всеки от тях може да има индивидуална програма, различна от събитията, които сте избрали за себе си.

  • Първо изберете събитията, които ВИЕ ще посетите.
  • След това използвайте бутона "Добавяне на посетител", въведете име и изберете събитията за съответния посетител.

Моля имайте предвид, че билетите и пропуските за всички посетители, включени във вашата регистрация, ще бъдат изпратени само до вашия имейл адрес.

Достъп до залите

  • Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.
  • Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат пускани в залата до запълване на местата.
  • Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да излезете от залата.
  • Храненето в залите не е желателно, а внасянето на алкохолни напитки е напълно забранено.

Билети на каса

Ако по някаква причина нямате възможност да платите онлайн или плащането е неуспешно, можете да си закупите билет от офиса на Британски съвет в София на ул. Кракра 7 или по време на самия фестивал, от щанд Информация.

Вижте още