Smartphone

Използвайте системата на нашите партньори от URBO, за да купите билети и да резервирате пропуски за безплатните събития.

Aко не намирате конкретно събитие в URBO, моля потърсете го по заглавие тук.

Моля, уверете се, че попълвате правилно имейл адреса си – на него ще получите вашия електронен билет и платежния документ в случай на резервация на платено събитие. Можете да разпечатате билета си на хартия, но ви поощряваме да заповядате на събитието със зареден в смартфона билет.

Цени 

Традиционно събитията за деца са безплатни, а от тези за обща публика само около 20% са на символична цена от 5 лв. 

Дарителски билет

Доброволците са неизменна и незаменима част от екипа на Софийския фестивал на науката. Те са ученици в гимназиалните класове на природоматематически и езикови гимназии, много от тях са участници в олимпийските отбори по природни науки и математика на България. За да работят интензивно и ефективно младите хора имат нужда от ежедневни грижи във фестивалните дни – облекло, храна, вода и др. Със закупуването на дарителски билет ни помагате да държим в „олимпийска форма“ усмихнатите лица на фестивала. Дарителският билет е на стойност 5 лв.

Онлайн плащане

Билетите за платените събития и дарителските билети можете да купите онлайн като използвате банковата си карта. Необходимо е тя да има активирана защитата 3D сигурност (3D Secure). 

Достъп до залите

Освен да осигурим незабравимо преживяване, ние сме взели всички предписани от закона мерки, за да опазим вашето и на екипа ни от доброволци здраве в условията на пандемия. Това може да предизвика някои неудобства, за които ви молим да ни извините.

Ще очакваме от вас да носите предпазни маски на територията на Иновационен форум „Джон Атанасов“, където са основните зали със събития и щандове, да използвате предоставените дезинфектанти и да се съобразявате с препоръките на екипа на място. Здравето на всички е наш приоритет и си запазваме правото да изведем от помещенията всеки, който не спазва или оспорва законно установените мерки.

  • Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.
  • Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат допуснати в залата до запълване на местата.
  • Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете то да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да напуснете залата.
  • Храненето в залите не е желателно, а внасянето на алкохолни напитки е напълно забранено.

Билети на каса 

Ако по някаква причина нямате възможност да платите онлайн или плащането е неуспешно, можете да си закупите билет на място от щанд Информация.

Споделете това