Smartphone

 

Както всяка година, и тази година очаквайте онлайн продажбата на билети и резервация на места за безплатните събития. Очаквайте пускането им през лятото.

Цени

Традиционно събитията за деца са безплатни, а от тези за обща публика само около 20% са на символична цена от 5 лв. Независимо дали е с билет или пропуск обаче, достъпът до залите става с предварително заявени места.

Дарителски билет

Доброволците са неизменна и незаменима част от екипа на Софийския фестивал на науката. Те са ученици в гимназиалните класове на природоматематически и езикови гимназии, много от тях са участници в олимпийските отбори по природни науки и математика на България. За да работят интензивно и ефективно, младите хора имат нужда от ежедневни грижи във фестивалните дни – облекло, храна, вода и др. Със закупуването на дарителски билет ни помагате да държим в „олимпийска форма“ усмихнатите лица на фестивала. Дарителският билет е на стойност 10 лв.

Онлайн плащане

Билетите за платените събития и дарителските билети можете да купите онлайн като използвате банковата си карта. Необходимо е тя да има активирана защитата 3D сигурност (3D Secure).

Достъп до залите

Освен да осигурим незабравимо преживяване, ние сме взели всички предписани от закона мерки, за да опазим вашето и на екипа ни от доброволци здраве. Това може да предизвика някои неудобства, за които ви молим да ни извините.

Препоръчваме да носите предпазни маски в основните зали със събития и щандове, да използвате предоставените дезинфектанти и да се съобразявате с препоръките на екипа на място. Здравето на всички е наш приоритет.

Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.

Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат допуснати в залата до запълване на местата.

Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете то да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да напуснете залата.

В събития, отбелязани като „само за възрастни“ няма да бъдат допускани лица под 18г.

Храненето в залите не е желателно, а внасянето на алкохолни напитки е напълно забранено.

Билети на каса

Ако по някаква причина нямате възможност да платите онлайн или плащането е неуспешно, можете да си закупите билет на място от щанд Информация.

 

За да видите пълната програма и да резервирате своите билети и безплатни пропуски, посетете www.sofiasciencefestival.bg

Споделете това