Smartphone

Актуална информация: системата за закупуване на билети и безплатни регистрации на събития ще бъде активна скоро. Следете ни за подробности.  

***

Използвайте системата на нашите партньори от URBO, за да купите билети или да резервирате пропуски за безплатните събития.

Aко не намирате конкретно събитие в URBO, моля потърсете го по заглавие тук.

Моля, уверете се, че попълвате правилно имейл адреса си – на него ще получите електронния си билет и платежния документ в случай на резервация на платено събитие. Може да разпечатате билета си на хартия, но по-добре елате на събитието със зареден в смартфона билет.

Цени и отстъпки

Традиционно събитията за деца са безплатни, а от тези за обща публика само около 30% са на символична цена от 5 лв. Може да закупите единични билети, а може и да се възползвате от Пакетния билет, който ви дава достъп до 10 събития. Пакетният билет е на цена 40 лв, т.е. с него получавате отстъпка от 20% от стандартната цена. Отстъпката не важи за продажба на билети на каса.

С пакетния билет купувате 10 събития като това може да са от 10 билета за 10 различни събития до 10 билета за едно събитие и всички възможни междинни варианти. Вие избирате събитията и броя билети за всяко събитие при покупка на Пакетния билет.

Дарителски билет

Доброволците са неизменна и незаменима част от екипа на Софийският фестивал на науката. Те са ученици в гимназиалните класове на природоматематически и езикови гимназии, много от тях участници в олимпийските отбори по природни науки и математика на България. За да работят интензивно и ефективно младите хора имат нужда от ежедневни грижи във фестивалните дни – облекло, храна, вода и др. Със закупуването на Дарителски билет ни помагате да държим в „олимпийска форма“ усмихнатите млади лица на фестивала. Дарителският билет е на стойност 5 лв и няма ограничение за броя билети, които можете да закупите.

Онлайн плащане

Билетите за платените събития и дарителските билети можете купите онлайн като използвате банковата си карта. Необходимо е тя да има активирана защитата 3D сигурност (3D Secure). 

Достъп до залите

Освен да ви осигурим незабравимо преживяване, ние сме взели всички предписани от закона мерки, за да опазим вашето и на екипа ни от доброволци здраве в условията на пандемия. Това може да предизвика някои неудобства, за които ви молим да ни извините. Ще очакваме от вас да носите маски на територията на Иновационен форум "Джон Атанасов", където са основните зали със събития и щандове, да използвате дезинфектантите, да се придвижвате възможно най-бързо от и към залите, да се съобразявате и изпълнявате препоръките на екипа на място. Здравето на всички е наш приоритет и организаторите на фестивала си запазват правото да изведат от помещенията всеки, който не спазва или оспорва законно установените мерки.

  • Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.
  • Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат пускани в залата до запълване на местата.
  • Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да излезете от залата.
  • Храненето в залите не е желателно, а внасянето на алкохолни напитки е напълно забранено.

Билети на каса 

Ако по някаква причина нямате възможност да платите онлайн или плащането е неуспешно, можете да си закупите билет на място от щанд Информация.