Използвайте нашата онлайн система, за да направите бърза и лесна регистрация за събитията, които желаете да посетите. 

Независимо дали сте избрали събития с билети или безплатни, резервациите вече стават през една и съща онлайн система. Когато резервацията ви съдържа събития с билети, на последната стъпка ще имате възможност да ги заплатите онлайн като използвате карта Visa или Mastercard.

Методът на плащане, който ще ви изпише системата е "кредитна карта", но могат да се използват и повечето дебитни карти. Необходимо е използваната карта:

  • да е Visa или Mastercard
  • да има активирана защитата 3D сигурност (3D Secure). 

Преди да въведете номера на картата, кликнете върху логото на Visa или Mastercard, за да укажете какъв вид е картата.

 

Регистрацията е много лесна и интуитивна, но преди да пристъпите към нея, препоръчваме да прочетете следващите инструкции.

Как да направите регистрация?

1. Разгледайте програмата и изберете събитията, които искате да посетите. 

Ако планирате да дойдете с близки и/ли приятели, можете да изберете събития и за тях. Техните събития дори могат да са различни от тези, които вие ще посетите.

2. Влезте в системата за регистрация и изберете дали ще правите регистрация само за себе си или ще регистрирате и други посетители

Моля имайте предвид, че билетите и пропуските за всички посетители, включени във вашата регистрация, ще бъдат изпратени само до вашия имейл адрес.

3. Попълнете вашето име и имейл за връзка, прочетете общите условия и отбележете, че сте съгласни.

Моля, уверете се, че попълвате правилно вашия имейл адрес – на него ще получите потвърждение и линк за изтегляне на всички пропуски/билети.

4. Първо изберете събитията, които ще посетите вие.

Моля имайте предвид, че системата няма да ви позволи да избирате събития, които се случват по едно и също време, тъй като няма как да бъдете на две места едновременно.

5. Ако искате да регистрирате приятели и/ли близки, натиснете "Добавяне на посетител"

За всеки от допълнителните посетители трябва да въведете име и след това да изберете събитията, които ще посетят. Всеки може да има индивидуална програма, различна от събитията, които сте избрали за себе си.

6. Ако регистрацията ви съдържа само безплатни събития, ще можете направо да я завършите 

След това ще получите имейл с потвърждение и линк за изтегляне на пропуските/билетите.

7. Ако регистрацията ви съдържа платени събития, ще можете да я завършите след като направите успешно онлайн плащане с карта

Какво да направя ако не мога да платя онлайн?

Ако по някаква причина нямате възможност да платите онлайн или плащането е неуспешно, можете да си закупите билет от офиса на Британски съвет в София (от 16 април до 9 май, в работни дни от 09:00 до 18:00) или по време на самия фестивал (от 10 до 13 май), от щанд Информация.

Мога ли да си избирам места в залата?

Билетите и пропуските не са с фиксирани места. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане.

Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент за дадено безплатно събитие има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат пускани в залата до запълване на местата.