©

iko media

Date
26 септември 2020, събота -
10:00 до 10:50
Location
зала Космос в партньорство с А1 | за деца над 7-годишна възраст | вход с безплатни пропуски

Никога не е прекалено рано да станеш учен. Учениците в Izzi Science for Kids, подкрепени от своите учители по наука Никола Каравасилев, Наско Стаменов и Нели Иванова, ще покажат на връстниците си любими експерименти по физика, химия, биология и астрономия. Малчуганите в публиката ще научат какво гори във фойерверките и как се пречиства вода, ще видят зрелищни научни демонстрации, които след това безопасно ще могат да повтарят у дома. 

Никола Каравасилев е астрофизик, учител и ръководител на Олимпийските отбори по астрофизика, физика и астрономия, а Наско Стаменов е химик, учител и демонстратор във взривоопасния Корпус за бързо гърмене (и двамата са финалисти в конкурса за комуникация на науката FameLab). Нели Иванова е учител по наука и прилага в клас опита си от стажове в НАСА и ЦЕРН. 

Заради епидемичната обстановка могат да настъпят промени в програмата – както в датите и часовете на събитията, така и във формата (дигитален или на живо). Моля, следете страницата на фестивала за най-актуалната информация.

Софийски фестивал на науката

Category icon
Софийски фестивал на науката
Споделете това