©

Другият замък 

Date
26 септември 2020, събота
Location
зала Атом | за обща публика | вход с билети | от 18:30 ч. – част I и от 20:00 ч. – част II

Кога един свят е реалистичен? Кога е интересен? Какво кара читателите да преживяват света като истински? Не пропускайте работилницата на ShadowDance, най-голямото и активно онлайн списание за фантастика в България, и на Другият замък, клуб за настолни игри и организатори на фантастични фестивали, за да изследвате основните правила и въпроси при създаването на свят – било то в книга, текст, игра, филм или където и да е.

Тази работилница се състои от две части (част I от 18:30 до 19:30 ч. и част II от 20:00 до 21:00 ч.) и се изисква закупуване на билет за всяка от двете части. В първата част ще сглобите историята на планета, до която човечеството все още не е достигнало, и начина, по който ще изглежда животът там. Във втората част ще научите какво прави една настолна игра интересна и как да разработите своя игрова механика в света, който сте построили в първата част.

Заради епидемичната обстановка могат да настъпят промени в програмата – както в датите и часовете на събитията, така и във формата (дигитален или на живо). Моля, следете страницата на фестивала за най-актуалната информация.

Софийски фестивал на науката

Category icon
Софийски фестивал на науката
Споделете това