©

Neterra 

Date
15 май 2021, събота до 16 май 2021, неделя
Location
15 и 16 май | 15:30 | зона „Радио и кинолюбители“ | за обща публика | вход свободен

Ако искате да се занимавате с технологии все отнякъде трябва да започнете, нали? Клубът на радиолюбителите от Neterra LZ1KRN ви кани на интерактивна радио работилница, в която ще научите и видите как се разпространяват радиовълните и какви са цифровите методи за работа с радиостанция. А какво ще кажете да се свържете с QO-100 сателит, който има радиолюбителски транспондер, и да направите връзки с други радиолюбители по света?  
 
Клубът на Neterra LZ1KRN е учреден на 14 юни 2017 г. от служители на компанията, които обичат да се занимават със своето хоби, да популяризират знанията, свързани с технологии, и да създават приятелства по целия свят. Всеки от тях е тръгнал от любопитството сам да сглоби своята апаратура и да провери дали тя работи. Ако и вие сте от отбора на любознателните, а и не само, те ви очакват!

Заради епидемичната обстановка могат да настъпят промени в програмата – както в датите и часовете на събитията, така и във формата (дигитален или на живо). Моля, следете страницата на фестивала за най-актуалната информация.

Софийски фестивал на науката

Category icon
Софийски фестивал на науката
Споделете това