Подобрете английския си с нашите забавни образователни приложения! Създадени за цялото семейство, нашите игри, подкастове, видео клипове и куизове ще ви помогнат да учите английски вкъщи или в движение.

Изберете приложение

LearnEnglish Grammar (UK версия)

Усъвършенствайте познанията си за английската граматика чрез хилядите въпроси в тази интерактивна тетрадка! Упражненията са за всички нива – от начинаещи до напреднали. 

Изтеглете за: iOS | Android | Windows Phone 8
Изтеглете US версията за: iOS Android

LearnEnglish Audio and Video logo

LearnEnglish Audio and Video

Гледайте и слушайте разговорен английски в реални диалози от ежедневието. Към всяко видео има също скриптове на разговорите и упражнения за подобряване на уменията за разбиране.

Изтеглете за: iOS | Android | Windows Phone 8 

LearnEnglish GREAT Videos

Упражнявайте уменията си за слушане на англиски с това видео приложение. Гледайте 23 кратки видео клипа за британската култура. Научете за историята на английския език, за лондонските музеи и други известни места в Обединеното кралство.

Изтеглете за: iOS Android

Sounds Right

Тази интерактивна диаграма за правилното произношение показва гласните, съгласните и дифтонгите. Можете също да чуете как звучат различни фонеми, както и примерни думи за всеки звук.

Изтеглете за: iOS (само за iPad)

LearnEnglish Kids: Playtime

Станете по-уверени в употребата на английския език и упражнявайте уменията за слушане с това приложение за деца от 6 до 11 години. Гледайте забавни анимирани песни и истории като ‘Florence Nightingale’ и ‘Red Riding Hood’, и играйте на предизвикателни игри за подобряване на правописа и уменията за разбиране.

Изтеглете за: iOS

LearnEnglish Kids: Phonics Stories

Това приложение акцентира върху звученето на езика и помага на децата да се учат да четат и говорят на английски. Всяка история упражнява звуците и включва игра и речник. Ръководството за родители предлага експертни съвети за това как да се помага на малките деца да учат английски език.

Изтеглете за: iOS (само за iPad)

IELTS Prep App

Това интерактивно приложение съдържа примерни тестове за компонентите Слушане и Говорене на изпита IELTS, както и много други полезни съвети за кандидатите. 

Изтеглете за: iOS | Android 

IELTS Word Power

Подгответе се за изпита IELTS! Можете да се упражнявате над 100 въпроса в 11 категории, вариращи от наука и технологии до работа и бизнес.

Изтеглете за: Android

LearnEnglish Kids: Videos

Гледайте любими детски приказки като „Червената шапчица“ в това приложение за видео истории. В него има аудио разказ, текст и ръководство за родители, което предлага експертни съвети за това как да се помага на малките деца да учат английски език.

Изтеглете за: Android (Google Play) | Android (Amazon App Store)

LearnEnglish Elementary Podcasts

Подобрете уменията си за разбиране и обогатете речника си по английски чрез слушане на подкастове за живота в Обединеното кралство. Към всеки епизод има също скриптове на разговорите и упражнения за разбиране.

Изтеглете за: iOS | Android