Подобрете английския си с нашите забавни образователни приложения! Създадени за цялото семейство, нашите игри, подкастове, видео клипове и куизове ще ви помогнат да учите английски вкъщи или в движение.

Изберете приложение

LearnEnglish Grammar

Усъвършенствайте познанията си за английската граматика чрез хилядите въпроси в тази интерактивна тетрадка! Упражненията са за всички нива – от начинаещи до напреднали. 

Изтеглете за: iOS | Android

LearnEnglish Sounds Right

Тази интерактивна диаграма за правилното произношение показва гласните, съгласните и дифтонгите. Можете също да чуете как звучат различни фонеми, както и примерни думи за всеки звук.

Изтеглете за: iOS | Android

LearnEnglish Kids: Playtime BG

LearnEnglish Kids: Playtime

Станете по-уверени в употребата на английския език и упражнявайте уменията за слушане с това приложение за деца от 6 до 11 години. Гледайте забавни анимирани песни и истории като ‘Florence Nightingale’ и ‘Red Riding Hood’, и играйте на предизвикателни игри за подобряване на правописа и уменията за разбиране.

Изтеглете за: iOS | Android

LearnEnglish Podcasts

Подобрете уменията си за разбиране и обогатете речника си по английски чрез слушане на подкастове за живота в Обединеното кралство. Към всеки епизод има също скриптове на разговорите и упражнения за разбиране.

Изтеглете за: iOS | Android