Advantage hero, image

Експертна подкрепа, по-добри резултати 

Открийте нов свят на възможности с програмата за лоялност на Британски съвет – Advantage. Предоставена в сътрудничество с Cambridge English, Advantage подпомага нашата глобална общност от преподаватели, които регистрират кандидати за Cambridge English Qualifications в мрежата от оторизирани изпитни центрове на Британски съвет.

Как можете да регистрирате кандидати за изпити в Британски съвет и да се присъедините към Advantage?

Можете лесно да регистрирате кандидати за изпити по Cambridge English в Британски съвет и да се присъедините към Advantage. Ние ще ви помогнем при регистрацията на вашите курсисти и ще се погрижим за администрирането на изпита.

Ако вашето училище или институция регистрира кандидати за изпитите на Cambridge English към Британски съвет в България, можете да кандидатствате за да станете член на Advantage онлайн и да се възползвате от атрактивните предимства за членство.

Кандидатствайте online

След като кандидатствате, нашият екип ще се свърже с вас, за да потвърди членството ви. Присъединяването към Advantage е безплатно и можете да кандидатствате по всяко време.

Веднага получавате достъп до предимствата, свързани с участието ви в програмата, включително значка Advantage за вашите рекламни материали. Също така, ще можете да получавате редовна комуникация относно нашите услуги, свързани с изпити и всички ексклузивни предимства за членовете на Advantage.

Защо да се присъедините към Advantage? 

Advantage прави всичко, за да предложи най-добрата експертна подготовка за изпита по английски на всички наши членове, учители и учащи. Ние предлагаме различни предимства на участниците в Advantage, обособени в отделни нива. Преминаването от ниво Advantage Standard до ниво Premium Plus е награда и свидетелство за отлична работа по регистриране на нарастващ брой кандидати или е в резултат от постоянната ви работа с нас, година след година. 

Присъединете се към Advantage още днес и се възползвайте от предимствата на членството си.  

  • Гъвкавост на услугите, свързани с изпити и персонално обслужване на всеки клиент. Това ще ви позволи да се съсредоточите върху най-важното, докато ние се грижим за организирането на изпитите. 
  • Специални финансови стимули и комуникационни материали. Увеличете регистрациите си за изпити, изкачете се в по-горно ниво на Advantage и се възползвайте от още по-големи предимства като наш партньор.
  • Усъвършенствана образователна подготовка. Възползвайте се от нашите ненадминати ресурси и подкрепа, за да подобрите подготовката и преподаването във вашата институция.   

Защо Advantage? Защото всичко в програмата води до по-добри резултати. 

На кого помага Advantage?

Програмата Advantage е налична за училища, езикови центрове и други образователни организации и институции, които регистрират кандидати за изпитите на Cambridge English Qualifications чрез оторизиран изпитен център на Британски съвет. Участващите в програмата Advantage организации имат възможността да получат достъп до експертна оперативна и образователна подкрепа, която може да помогне на вашите курсисти да положат международно приети изпити по английски език, разработени от Cambridge English.  

Advantage помага на хиляди наши членове в над 50 държави да се свързват и да си сътрудничат помежду си. Учителите и лидерите имат достъп до възможности за развитие през целия си професионален път, а курсистите могат да участват в съдържателни и разнообразни международни културни обмени. Advantage също така подкрепя родители и упълномощени лица, които искат да помогнат на децата си да учат английски език и да се подготвят за изпитите.

Открийте повече за това как предимствата на вашето членство подпомагат училища, учители и лидери, курсистите и семействата им, докато са част от нашата Advantage глобална оферта. Специално за България предлагаме допълнителни Advantage предимства в подкрепа на нашите членове.

Каква е механиката на членството в Advantage?

Колкото повече кандидати регистрирате, толкова повече предимства имате. Тези предимства са обособени в 4 основни нива: 

  • Advantage Starter 
  • Advantage Basic 
  • Advantage Premium 
  • Advantage Premium Plus 

Нивото на вашето членство зависи от общия брой регистрации за изпити, направени през цялата изминала академична година, от септември до август. Всяка година ние проверяваме и подновяваме нивото на вашето членство. 

Новите училища и институции, които сега подават формуляр за членство, ще влязат в онова ниво от програмата, което отговаря на изискванията за брой регистрации, направени първия път, при присъединяването им. Също така каним всички, които започват да предлагат изпити по Cambridge English да се присъединят към ниво Advantage Starter. Целта на Advantage Starter е да ви даде рамката и маркетинговите инструменти при стартиране на нашето сътрудничество. 

Можете да откриете повече за това как работи нашата програма за лоялност в Advantage условия и правила

За повече информация относно нивата на членство и предимствата, моля свържете се с elena.marinova@britishcouncil.bg или се регистрирайте онлайн днес.

Информация за регистрацията на кандидати и членството в Advantage

Подкрепа от Advantage за учители и лидери, курсисти и семействата им