Date
27 септември 2020, неделя -
10:00 до 10:50
Location
онлайн на живо в зала Космос в партньорство с А1 | за деца над 7-годишна възраст | вход с безплатни пропуски

Невероятно научно шоу по време на карантина от едно от емблематичните лица на Би Би Си – Стефан Гейтс и отдавна страдащата му асистентка Попи, която се оказва е и негова дъщеря. Заедно по време на карантина от техния лондонски гастрономичен дом баща и дъщеря ви повеждат на главозамайващо пътешествие през човешкото тяло и законите на физиката. Те обещават част от демонстрациите да можете безопасно да повторите у дома, а друга – АБСОЛЮТНО не! Очакват ви сополи, ракети, експлозии, ядливи химични реакции и... най-странно-голямата-юхуу възглавница в света! Стефан Гейтс е британска телевизионна звезда, автор на няколко книги и популярен презентатор на живо, истинска сензация на някои от най-големите научни фестивали в света.

Събитието ще се излъчи онлайн на живо само пред публиката в зала в София Тех Парк. 

Не е необходимо децата да знаят английски език, за да се насладят на това научно шоу от световна класа. Предвиден е превод на живо.

Заради епидемичната обстановка могат да настъпят промени в програмата – както в датите и часовете на събитията, така и във формата (дигитален или на живо). Моля, следете страницата на фестивала за най-актуалната информация.

Софийски фестивал на науката

Category icon
Софийски фестивал на науката
Споделете това