Също като вас, ние искаме да помогнем на детето ви да развие основните си умения и знания по английски, за да достигне своя пълен потенциал. Именно затова, разработихме курса Learning Time with Timmy като едно езиково приключение, което можете да продължите и у дома. 

Дайте на детето си допълнително време за забавно изучаване на английски с нашия нов сериал в YouTube и колекцията ни от мобилни приложения. Те са за деца на възраст от две до шест години, които изучават английски като втори език, но ще обогатят речника и на деца с роден език английски.

Гледайте видео сериала за деца Learning Time with Timmy

Сериалът Learning Time with Timmy е достъпен безплатно в YouTube. Той е вдъхновен от курса Learning Time with Timmy, така че може да сте сигурни, че е забавен, увлекателен и с висококачествено съдържание. Образователните цели на всеки епизод са съобразени с нашия холистичен подход в обучението, така че децата да развиват езиковите си умения заедно със своята креативност и въображение.

Вашето дете ще научи нови думи, ще пее и ще участва в заниманията на Timmy и неговите приятели!

Гледайте сериала Learning Time with Timmy в YouTube

Свалете приложенията

С трите мобилни приложения Learning Time with Timmy вие и детето ви ще можете да се забавлявате с часове, изучавайки английски език заедно.  Използвайки игрите във всяко едно приложение, детето ви ще може да научи над 200 думи и ще упражнява основни умения, като например координация между ръце и очи.

  • Timmy's First Words in English - Learning Time with Timmy
  • Timmy's Learning New Skills - Learning Time with Timmy
  • Timmy's Starting to Read - Learning Time with Timmy

Разработени от нашите експерти в обучението по английски, приложенията допълват това, което детето учи по време на уроците. Те градят неговите езикови умения и го подготвят да се научи да чете. 

Запишете се за нашия безплатен онлайн курс за учители и родители

Научете повече за детското развитие с нас! Може да подобрите познанията си за това как децата учат, да споделяте идеите и преживяванията си с други родители и преподаватели с помощта на нашия безплатен онлайн курс в платформата FutureLearn. Курсът English in Early Childhood: Language Learning and Development е високо оценен от преподаватели и от родители.

Запишете се за безплатния онлайн курс за преподаватели и родители