Също като вас, ние искаме да помогнем на детето ви да развие основните си умения и знания по английски, за да достигне своя пълен потенциал. Именно затова, разработихме курса Learning Time with Timmy като едно езиково приключение, което можете да продължите и у дома. 

Дайте на детето си допълнително време за забавно изучаване на английски с нашия нов сериал в YouTube за деца на възраст от две до шест години, които изучават английски като втори език и ще обогатят речника и на деца с роден език английски.

Гледайте видео сериала за деца Learning Time with Timmy

Сериалът Learning Time with Timmy е достъпен безплатно в YouTube. Той е вдъхновен от курса Learning Time with Timmy, така че може да сте сигурни, че е забавен, увлекателен и с висококачествено съдържание. Образователните цели на всеки епизод са съобразени с нашия холистичен подход в обучението, така че децата да развиват езиковите си умения заедно със своята креативност и въображение.

Вашето дете ще научи нови думи, ще пее и ще участва в заниманията на Timmy и неговите приятели!

Гледайте сериала Learning Time with Timmy в YouTube

Запишете се за нашия онлайн курс за учители и родители

Научете повече за детското развитие с нас! Може да подобрите познанията си за това как децата учат, да споделяте идеите и преживяванията си с други родители и преподаватели с помощта на нашия онлайн курс в платформата FutureLearn. Курсът English in Early Childhood: Language Learning and Development е високо оценен от преподаватели и от родители.

Запишете се за безплатния онлайн курс за преподаватели и родители

Споделете това