Забавен и ефективен учебен план по английски за ранното езиково обучение на вашето дете, разработен от Британски съвет

Нашата иновативна методология включва анимационните герои на наградените с Оскар® студио Аардман. Вашето дете ще учи по естествен начин – чрез игра и с историите на анимационния герой Timmy. Когато детето ви е с нашите специално обучени преподаватели, то ще се чувства сигурно и спокойно, сякаш е у дома.  

ЩАСТЛИВИТЕ ДЕЦА УЧАТ НАЙ-ДОБРЕ

Ефективното учебно преживяване трябва да може да провокира естественото любопитство на вашето дете. Трябва да се основава на цялостен подход, включващ учене чрез игра, за да може да подпомага интелектуалното, социалното, емоционалното и физическото развитие на детето.

Вашето дете ще учи английски с удоволствие чрез многото различни занимания като разкази, видео, песни, актьорска игра, движение, изкуство и други. Нашите преподаватели създават целенасочени упражнения, които дават на децата възможност да опознаят и научат нови начини за изразяване.

Ще видите как детето ви постига реален напредък в изучаването на английски, как гради самочувствие и се забавлява докато го прави. 

Нашите учители

Преподавателите на курсовете Learning Time with Timmy са специалисти в ранното езиково обучение, които:

  • са с подходяща квалификация да преподават на деца в ранна възраст
  • имат минимум две години преподавателски стаж
  • са специално обучени по програмата Learning Time with Timmy.

Нашите преподаватели опознават всяко дете в класа си. Те планират уроците си според нуждите на детето ви, помагайки му да напредне със своето собствено темпо.

Експертите ни в ранното обучение осигуряват постоянни възможности за професионално развитие за преподавателите ни, което ни позволява да поставим най-високите стандарти в преподаването на английски език в ранна възраст. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ УЧЕБНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ НА ВАШЕТО ДЕТЕ

Ние гледаме на родителите като на наши партньори. Преподавателите ни редовно информират родителите за напредъка на детето. Те дават насоки  за това как да продължите неговото езиково приключение у дома. Вашите наблюдения над това как детето използва новите си езикови умения у дома също са изключително ценни! 

Обучение в безопасна и сигурна среда

Може да ни се доверите, че личното развитие, безопасност и благополучие на детето ви са приоритет за нас – както в класната стая, така и онлайн. 

Ние ви даваме спокойствие – нашите политики и процеси за защита и опазване на децата,отговарят на най-високите британски стандарти и са сред най-добрите в света.

 

Споделете това