Този курс ще се провежда във виртуална класна стая, докато Учебният ни център е временно затворен за посетители. Вижте повече за виртуалните ни уроци за възрастни. 

В нашите курсове по разговорен английски вие ще можете: 

 • да подобрите умението си за говорене и да го упражнявате активно 
 • да разговаряте по въпроси и теми свързани с вашето ежедневие 
 • да използвате езика с повече увереност
 • да наблегнете на работата върху по-естествено произношение при разговор
 • да участвате в ролеви и симулационни игри 

Focus on Speaking 

Този курс е на ниво Pre-Intermediate (A2+) до Intermediate (B1) и е най-подходящ за хора, които са преминали обучение на ниво Pre-Intermediate (A2). Включени са 6 теми – дом, приятели, пари, храна, работа и пътуване, които са в основата на множество комуникационни задачи и упражнения. Всяка тема започва със серия от самостоятелни задачи, които трябва да се направят предварително, у дома. Тези задачи имат за цел да ви накарат да помислите за съответните ключови думи, които ще трябва да използвате след това в класната стая. Всяка тема обръща специално внимание на произношението и на това как да произнасяте правилно определени звуци, особено в свързана реч.  

The Speaking Course 

Този курс е на ниво Intermediate (B1+) до Upper-Intermediate (B2+) и е подходящ за хора, които са преминали обучение на ниво Intermediate (B1) или Upper-Intermediate (B2). Състои се от 10 предварително описани ситуации, в които вие ще трябва да влезете в определена роля. Ситуациите изискват предварителна подготовка, както и самостоятелна работа по конкретни специфики на умението за говорене. В курса се обръща особено внимание на произношението, за да можете да постигнете по-естествено звучене при разговор. 

Как са разработени курсовете и нивата по английски за възрастни.

Информация за курса

 • Нива

  Focus on Speaking: средно Intermediate (A2+) до начално Intermediate (B1)
  The Speaking course: средно Intermediate (B1+) до високо Upper-Intermediate (B2+)

 • Място на провеждане

  Занятията се провеждат в Учебен център София на ул. Кракра 7.

Как използваме новите технологии в курсовете ни

 • Използваме таблети, интерактивни бели дъски и онлайн платформи по време на занятията, за да помогнем на курсистите си да развият важни умения, които ще са им необходими сега и за в бъдеще. 
 • Успешно интегрираме технологиите в курсовете ни, за да подобрим учебния процес, да помогнем за развиването на творческото и критично мислене, както и за по-добра дигитална грамотност. 

Предстоящи курсове

Вид курс Дати на курса Дни и часове на провеждане Цена 
Focus on Speaking (A2-B1)

10.04.2020 – 10.07.2020

петък,
18:30 – 20:00 ч. 

 

325

The Speaking course (B1-B2)

18-часовите курсове по разговорен английски са с практическа насоченост. За да имате оптимален напредък, препоръчваме да ги комбинирате с някой от нашите курсове по общ или бизнес английски.