FameLab финалисти 2014
Финалистите от FameLab 2014, заедно с актрисата Ангелина Славова, която е един от техните обучители в майсторксия клас по комуникация на науката. ©

British Council

Достъп до международна мрежа от учени и инженери

Участието ви във FameLab ще вдъхнови следващото поколение учени и инженери, ще ви помогне да придобиете ценни комуникационни умения и ще ви даде възможност да се срещнете с невероятни хора с общи интереси. Ще станете част от вдъхновяваща мрежа от учени и инженери, които могат да обясняват своята наука пред неспециализирана публика по разбираем и атрактивнен начин.

Майсторски клас по комуникация на науката

Воден от някои от най-добрите комуникатори на науката в света, майсторският клас е сред най-големите награди за всички финалисти във FameLab. На него ще научите защо е нужна комуникацията на науката, ще развиете ценни умения за презентиране и работа с медии, и ще имате възможност да се запознаете и общувате с учени от най-различни области!

Вижте какво се случва на един майсторски клас на FameLab

Награди

Спечелилите първо, второ и трето място ще получат парични награди и плакети. Ще има също награда на публиката и други специални награди.

Пътуване до Обединеното кралство

Националният победител ще участва в Челтнъмския фестивал на науката в Обединеното кралство и ще се състезава на международния финал на "Лаборатория за слава FameLab". Там ще откриете нов свят от възможности като общувате с учени от целия свят.

  • Всеки участник ще има възможност да се срещне с други обещаващи млади учени и ще получи достъп до мрежите на FameLab Bulgaria и FameLab International.

  • След участието си във FameLab можете да бъдете поканени да участвате в други публични събития за комуникация на науката в България като Софийския фестивал на науката.

И не на последно място, несъмнено ще спечелите любовта на публиката заради вашата страст към науката!

Споделете това