Primary Plus – тематично и проектно базирани курсове по английски език, специално разработени за деца от 6 до 11 години

Курсистите изследват на английски език теми, подходящи за тяхната възраст, чрез редица образователни активности като истории, песни и практически занимания. Нашият комбиниран подход на преподаване обединява най-доброто от присъственото и самостоятелното онлайн обучение, като децата ползват платформата на Британски съвет Learning hub.

Програмата за по-малките има за цел да събуди естественото любопитство чрез внимателно подбрани учебни занятия и игри. Вашето дете ще се забавлява и учи английски език по естествен начин. 

По-големите деца ще развиват умения за работа в екип, креативност и решаване на проблеми. Практическите дейности по общи проекти ще им помогнат в работата заедно и за постигането на съгласие. Докато създава приятелства и се забавлява, вашето дете ще подобри способността си да общува на английски език.

Организираме групите въз основа на възрастта и нивото на владеене на английски език, така че децата да се чувстват комфортно и да се радват да учат и играят заедно.

Primary Plus (PP) нива

PP 1

PP 2

PP 3

PP 4

PP 5-6

от 6 до 8 години от 9 до 10 години 11 години

Нашите учители и обучени асистенти за групите Young Learner ще създадат безопасна и спокойна среда, в която децата да общуват на английски език с все по-голяма увереност.

Допълнителни дейности:

E-Motion MakersLEGO® Education BricQ Motion ще ангажира вашето дете със света на STEAM* и в практически занимания, с които то да изследва ключови STEAM концепции и да ги обвърже с ежедневието, като използва базов технически английски език. Децата ще работят по двама, за да завършат серия от мини проекти. Това ще запали естественото им любопитство и ще им помогне по забавен и вълнуващ начин да развият ключови умения за общуване, креативност, работа в екип и критично мислене. Те ще решават задачи и откриват проявленията на науката, технологиите, инженерството и математиката в нашето всекидневие.

*Наука, технологии, инженерство, изкуства и математика

Лятно училище 2021

Локация: Занятията ще се провеждат в сградата на Британски съвет на ул. „Кракра“.

Формат: Три двуседмични курса (можете да се запишете за един, два или три курса).

Групи: Максимум девет ученици във всеки клас.

Дати: Занятията ще се провеждат от понеделник до петък, от 10:00 – 13:00 ч., и ще комбинират езикови и работни умения (10:00 – 12:00 ч.) със STEAM* обучение (12:00 – 13:00 ч.) чрез ползването на комплекти LEGO®

Седмица Дати Регистрация
Летен срок 1 28 юни – 9 юли

 

от 7 юни 2021

Летен срок 2 12 – 23 юли
Летен срок 3 26 юли – 6 август

Цени

Цена за един курс 650 лв. 
Цена за втори или трети курс 600 лв.