Любов Костова

Любов Костова

Директор

С майка рускиня и баща българин, Любов е израснала в Нигерия, има магистратура по Индийска филология и е превела над 60 театрални пиеси. Преди Британски съвет е работила 9 години в НАТФИЗ. С богат опит в публичните комуникации, Любов е движещата сила зад международния успех на конкурса FameLab и съосновател на Софийския фестивал на науката. Има 3 деца, обича морето, купоните и готвенето. Притежава над 200 магнита за хладилник и страстно вярва, че човешките усилия имат смисъл.

Ivaylo Slavov

Ивайло Славов

Мениджър "Висше образование и наука"

Лина Георгиева

Координатор "Маркетинг и комуникации"

Лина е израснала в Израел, след което се премества да учи "Филмови изкуства и медии" в Hunter College of the City University of New York, където живее 6 години.
Работила е в сферата на недвижимите имоти и има опит в маркетинг, администрация и оперативен мениджмънт. В свободното си време обича да снима, да бъде сред природата, да пътува, да играе тенис, да кара колело и да живее активно. Вярва, че животът е такъв, какъвто си го направим.

Гради Градев

Гради Градев

Регионален маркетинг мениджър, ЕС

Гради е учил математика и има магистратура по макроикономика, но маркетинга и комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer с професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010 г. се присъединява към Британски съвет. Гради е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.