Любов Костова

Любов Костова

Директор

С майка рускиня и баща българин, Любов е израснала в Нигерия, има магистратура по Индийска филология и е превела над 60 театрални пиеси. Преди Британски съвет е работила 9 години в НАТФИЗ. С богат опит в публичните комуникации, Любов е движещата сила зад международния успех на конкурса FameLab и съосновател на Софийския фестивал на науката. Има 3 деца, обича морето, купоните и готвенето. Притежава над 200 магнита за хладилник и страстно вярва, че човешките усилия имат смисъл.

Гради Градев

Гради Градев

Ръководител "Маркетинг"

Гради е учил Математика и завършва магистратура по Макроикономика, но комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer и има професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010г. се присъединява към Британски съвет. Грижи се за нашето онлайн присъствие и е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.

Dobromir Botev

Добромир Ботев

Мениджър "Събития"

Добри е завършил "Политика и международни отношения" в Университета в Кент и има магистратура по "Руска и източноевропейски политики" от Оксфорд. Старозагорецът в екипа ни има опит като обучител по международни отношения (Oxford Institute), асистент по проучванията (Nuffield College), експерт по проверка на данни (Transparency International), събитиен и медиа мениджмънт. Ще го засечете на колело из града или по планините с приятели, и сам признава пристрастеността си към екзотични дестинации.

Krassimira Tantcheva

Красимира Танчева

Мениджър "Партньорства"

Мария Христева

Росица Златилова