Online learning hub YL, image

Какво ще откриете в учебния портал

  • Ресурси за курсистите, с които да упражняват своя английски и да творят
  • Упражнения за затвърждаване на наученото в час
  • Задачи преди и след урока за групите от Secondary Plus и Primary Plus 3 до 6
  • Интерактивни игри и занимания за Primary Plus 1 и 2
  • Проследяване на напредъка, за да виждат курсистите как уменията им по английски се подобряват

Разгледайте учебния портал с тези видео материали

Първи стъпки в учебния портал: Научете основите на портала, напр. как да се регистрирате, да създадете потребителско име, да намирате учебните ресурси и да се възползвате максимално от предложението.

Учебен портал за курсисти в групи Primary Plus 1–2: Ето преглед на учебните дейности, които детето Ви ще намери и как да му помогнете да следи напредъка си.

Учебен портал за курсисти в групи Primary Plus 3–6: Разгледайте ресурсите за курсисти от нива 3–6 и вижте как да проследявате напредъка им.

Учебен портал за курсисти в групи Secondary Plus: Вижте как е организиран учебният портал и как укрепва уменията за учене на курсистите в групи Secondary Plus.

Всеки учебен портал включва тези мощни инструменти

  • Оригинално съдържание от всяко от списанията за групи Primary Plus
  • Проверка на напредъка за курсисти и родители

Вижте как учебния портал подкрепя детето Ви

Primary Plus 1–2 Primary Plus 3–6
Пет раздела, включително интерактивни игри за преговор, песни и видео материали Всяко списание съдържа пет-шест раздела с упражнения, включително граматически, за обогатяване на речниковия запас, за четене, писане и слушане. Използването на тези инструменти за упражняване на комуникативните умения в класната стая ще подобри езиковите умения на детето Ви.
Много забавни препратки за укрепване на разбирането на езика Във всеки раздел има задача или проект за изпълнение. За някои от тях се налага работа в тетрадката, която да се покаже на преподавателя в час, а при други се изисква материалите да бъдат предавани онлайн за оценка от преподавателя.

Вижте как учебният портал подкрепя Вашето дете

Secondary Plus и Upper Secondary Plus
Всяко списание съдържа пет раздела с упражнения, включително граматически, за обогатяване на речниковия запас, за четене, писане и слушане. Говоренето се упражнява в час.
Във всеки раздел има задача или проект за изпълнение. За някои от тях се налага работа в тетрадката, която да се покаже на преподавателя в час, а при други се изисква материалите да бъдат предавани онлайн за оценка от преподавателя.

Влезте в учебния портал

Технически изисквания

  • За най-добри резултати, осъществете достъп до учебния портал от настолен компютър, лаптоп или таблет.
  • Ще Ви е необходима и добра интернет или Wi-Fi връзка.
Споделете това