Този формуляр е само за преподаватели, които организират безплатно участие на групи от ученици в онлайн събитията на Софийския фестивал на науката 2021.

След като попълните формуляра, ние ще се свържем с вас, за да потвърдим дали заявените места са свободни и да ви информираме за всички останали подробности. Ако имате допълнителни въпроси или затруднения при попълването на данните, моля свържете се с нас на:
Т 02/ 942 43 43
M 0885 24 41 92
booking@britishcouncil.bg

В рамките на работното време:
понеделник до четвъртък: 9:00 – 17:30 ч.
петък: 9:00 – 13:00 ч.

Ако искате да резервирате повече от едно събитие, моля попълнете формуляра повторно за следващите ви желания. 

Данни за преподавателя

Моля, изпишете името на училището без съкращения. Например "СУ" да се изпише като "Средно училище".

Резервация

Изберете едно. Ако искате да резервирате повече от едно събитие, моля попълнете формуляра повторно за следващите ви желания.

Британски съвет ще използва предоставените от Вас данни във връзка с обработването на Вашата регистрация. Правното основание за обработка на Вашите данни е съгласието Ви с нашите Общите условия за училищни посещения на Софийски фестивал на науката (Договор).

Защита на данните

Британски съвет спазва законодателството за защита на личните данни в Обединеното кралство и законите на други държави, които са в съответствие с международно установените стандарти. Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция на неточности в тази информация. Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Ваша лична информация, имате правото да направите оплакване до съответния регулаторен орган.

За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис на Британски съвет. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 1 година от датата на събирането й.