IELTS One Skill Retake, image

Какво представлява IELTS One Skill Retake и как работи?

IELTS One Skill Retake е нова характеристика, която Ви дава възможност да подобрите резултата си от теста в отделни секции, без да полагате повторно целия тест. Вие решавате кое от четирите IELTS умения искате да подобрите – слушане, четене, писане или говорене.

IELTS One Skill Retake е наличен за

  • IELTS Academic и General Training на компютър
  • IELTS UKVI (Academic и General Training) на компютър

Предимства на IELTS One Skill Retake

  • Фокусирайте се върху едно умение: Ако не сте дали най-доброто от себе си на първия тест, One Skills Retake Ви дава втори шанс да покажете Вашето ниво на английски и да подобрите резултата си в определен раздел, без да се налага да полагате отново целия тест. Спестете време и пари, като направите само частта от теста, свързана с едно умение, вместо да тествате всичките четири умения отново.
  • Направете тест който познавате: IELTS One Skill Retake следва същия формат и времетраене както официалния IELTS тест. Това означава, че Вие вече сте запознати с теста и не е нужно да се притеснявате за подготовка за изпит, който не познавате.
  • Ще получите нов Test Report Form формуляр: Ще получите нов IELTS Test Report Form формуляр с Вашия резултат от IELTS One Skill Retake. Той ще включва и резултатите от Вашия първоначален тест, както и общ CEFR резултат. Вашите резултатите ще бъдат валидни две години от първоначалната дата на теста, която можете да намерите във Вашия Test Report Form.
  • Вашите първоначални резултати от теста ще останат същите: Няма да има промяна в първоначалните Ви резултати от оригиналния тест. Това означава, че след като положите IELTS One Skill Retake и не сте доволни от резултата, ще можете да  използвате първоначалния си резултат, вместо този от IELTS One Skill Retake компонентата.

Как да се регистрирате за IELTS One Skill Retake

  • Можете да се регистрирате за теста до 60 дни след като сте издържали официален (пълен) IELTS на компютър тест.
  • Трябва също да сте получили резултатите си от изпитен център, който предлага IELTS One Skill Retake.
  • Можете да се явите повторно само на едно умение от оригинален тест еднократно и трябва да се явите на One Skill Retake в рамките на 60 дни от първоначалния Ви тест.
  • За да се регистрирате за One Skill Retake, влезте в Test Taker Portal, където ще видите резултатите си от изпита IELTS. Ако искате да подобрите резултата си от един компонент, просто кликнете върху бутона "Retake" за съответния компонент, на който желаете да се явите отново.

Външни линкове

Споделете това