Подгответе се по-добре с безплатния IELTS Trial Test

Какво представлява IELTS Trial Test?

IELTS Trial Test е безплатен практически тест, който можете да вземете в официален изпитен център на IELTS към Британски съвет. IELTS Trial Test ще ви помогне да практикувате времето и техниката си в тестови условия, преди да се явите на официалния изпит по IELTS.

IELTS Trial Test е наличен за IELTS Academic и IELTS General Training в разделите слушане, четене и писане на теста.

Полагането на безплатен IELTS Trial Test ви дава възможност да пробвате на практика как протича теста и да прецените как се справяте в условията на ограничено време за приключване на отделните компоненти от теста. Това ще ви даде ценна информация за вашата подготовка и ще ви направи по-уверени в деня, когато се явите на официалния изпит по IELTS.

Защо трябва да вземете безплатен IELTS Trial Test?

Препоръчваме на всеки кандидат за изпита по IELTS да се възползва от безплатния IELTS Trial Test като част от подготовката си. Това е най-добрият начин да се запознаете с формата на теста IELTS и типовете задачи, които ще трябва да изпълните в деня на официалния тест. Освен това ще видите как сте се справили на практика и ще можете да идентифицирате онези раздели от изпита, които можете да подобрите с повече усилия.

Разделът за писане ще бъде оценен от официален изпитващ на теста IELTS. Така ще получите ценна обратна връзка за представянето си, както и за проблемните за вас области, които трябва да подобрите.

Моля, обърнете внимание, че резултатите от IELTS Trial Test не са официални резултати, а практичен начин да проверите текущото си ниво на английски език, преди да вземете официалния изпит.

След като се явите на IELTS Trial Test, резултатите ви от секциите слушане, четене и писане ще бъдат налични след три седмици.

Регистрирайте се за безплатен IELTS Trial Test в София днес.

Вижте още

Споделете това