Нашите изпитни локации

Предлагаме редица удобни изпитни дати в нашите IELTS изпитни центрове в цялата страна. Можете да изберете да се явите на IELTS в хартиен или компютърен вариант. Която и опция да предпочетете, необходимо е да положите изпита на място, в изпитния център. Научете повече.

Може да вземете IELTS Online (само IELTS Academic) от уюта на собствения си дом или друго уединено място с добра и постоянна връзка към интернет.

Изпитни центрове, предлагащи IELTS в хартиен вариант

Бургас, Пловдив, Русе, София, Стара Загора, Варна и Велико Търново

Изпитни центрове, предлагащи IELTS в компютърен вариант

Пловдив и София

Такса за IELTS

Използвайте падащото меню, за да изберете предпочитаната локация и да видите предстоящите изпитни дати.

Изпитната теста включва ексклузивни, безплатни подготвителни материали, практически тестове и други.

Изпитен график / часове

Компонентите "Слушане", "Четене" и "Писане" на изпита IELTS се провеждат в един и същи ден без почивка между тях. Сутрешните сесии обикновено са между 9:00 – 12:00 ч. Следобедните сесии обикновено се провеждат между 13:00 – 16:00 ч.

Ако вземете IELTS в хартиен вариант, компонентът "Говорене" ще бъде в различен ден от останалите секции – 7 дни преди или след основния изпит. Ще получите имейл с информация за датата на компонента "Говорене" 48 часа предварително.

Ако се явите на IELTS Online, компонентът „Говорене“ обикновено е преди „Слушане“, „Четене“ и „Писане“. Може да е в същия или друг ден.

Изберете слота за вашия тест "Говорене"

Можете да изберете слота за компонента "Говорене", независимо дали ще се явите на IELTS в компютърен или хартиен вариант. 

При достигане на максималния капацитет, изпитният ни център си запазва правото да затвори регистрацията преди обявения краен срок.

Искате да работите, учите или живеете в Обединеното кралство?

Ако ви трябва виза, за да работите или учите в Обединеното кралство, то в определени случаи може да се наложи да положите изпит като IELTS за UK Visas and Immigration (UKVI) или IELTS Life Skills.

Ако имате въпроси относно регистрацията си или ви е необходима допълнителна информация, свържете се с нас.

Споделете това