Covid-19: вижте актуална информация за провеждането на изпити тук

 

Нашите изпитни локации

Предлагаме редица удобни изпитни дати в нашите IELTS изпитни центрове в цялата страна. Можете да изберете да се явите на IELTS в хартиен или компютърен вариант. Която и опция да предпочетете, необходимо е да положите изпита на място в изпитния център. Научете повече.

Изпитни центрове, предлагащи IELTS в хартиен вариант

Бургас, Пловдив, Русе, София, Стара Загора, Варна и Велико Търново

Изпитни центрове, предлагащи IELTS в компютърен вариант

Пловдив и София

Такса за IELTS

Използвайте падащото меню, за да изберете предпочитаната локация и да видите предстоящите изпитни дати.

Изпитната теста включва ексклузивни, безплатни подготвителни материали, практически тестове и други.

Изпитен график / часове

Компонентите "Слушане", "Четене" и "Писане" на изпита IELTS се провеждат в един и същи ден без почивка между тях. По време на епидемията провеждаме изпити сутрин и следобед. Всички сесии позволяват социално дистанциране. Сутрешните сесии обикновено са между 9:00 – 12:00 ч. Следобедните сесии обикновено се провеждат между 13:00 – 16:00 ч.

Ако вземете IELTS в хартиен вариант, компонентът "Говорене" ще бъде в различен ден от останалите секции – 7 дни преди или след основния изпит. Ще получите имейл с информация за датата на компонента "Говорене" 48 часа предварително.

Изберете слота за вашия тест "Говорене"

Можете да изберете слота за компонента "Говорене", независимо дали ще се явите на IELTS в компютърен или хартиен вариант. Ако се налага да променим слота заради пандемията, ще ви уведомим чрез имейл или по телефона.

При достигане на максималния капацитет, изпитният ни център си запазва правото да затвори регистрацията преди обявения краен срок.

Искате да работите, учите или живеете в Обединеното кралство?

Ако ви трябва виза, за да работите или учите в Обединеното кралство, то в определени случаи може да се наложи да положите изпит като IELTS за UK Visas and Immigration (UKVI) или IELTS Life Skills.

Ако имате въпроси относно регистрацията си или ви е необходима допълнителна информация, свържете се с нас.

Споделете това