IELTS отстъпка

Подгответе се за IELTS със световните експерти по английски език

Kато един от създателите на изпита IELTS, ние можем най-добре да ви помогнем да постигнете желания резултат. 

Регистрирайте се за IELTS сега и ще получите отстъпка от таксата за подготвителен курс в Британски съвет

Планирайте отрано явяването си на изпита IELTS, за да можете да се възползвате от нашето специално предложение.

Спестете 70 лева от цената на който и да е от курсовете ни за подготовка за IELTS като се регистрирате за изпита преди началото на курса. Можете да комбинирате всяка изпитна дата с всеки от обявените подготвителни курсове за IELTS.

Как да използвате отстъпката

  • След като завършите* онлайн регистрацията си за изпита IELTS автоматично ще получите правото да ползвате отстъпка от 70 лева от цената на който и да е от курсовете на Британски съвет за подготовка за изпита. 
  • Трябва само да ни се обадите или да ни посетите, за да запазите своето място за един от предстоящите курсове за подготовка за IELTS, за който желаете да използвате отстъпката. 

*Да завършите регистрацията си за IELTS означава, че сте преминали всички стъпки от онлайн процедурата за регистрация и сте заплатили таксата за изпита. Ако сте избрали плащане по банков път, моля запазете копие от платежното нареждане и го донесете със себе си.

Условия

  • Отстъпката важи 6 месеца от датата на завършването на регистрацията за изпита IELTS.
  • Отстъпката може да бъде използвана за един курс за подготовка за IELTS.
  • Отстъпката е индивидуална и не може да бъде прехвърляна на друг човек.
  • За записване на курс за подготовка за IELTS се изисква определено минимално ниво на владеене на английски език. Стандартният минимум е поне ниво B1 от Общоевропейската референтна езикова рамка (Common European Framework of Reference for Languages). 

Вижте още