Подгответе се за IELTS със световните експерти по английски език. Kато един от създателите на изпита IELTS, ние можем най-добре да ви помогнем да постигнете желания резултат. 

Регистрирайте се за IELTS сега и ще получите отстъпка от цената на подготвителния курс на Британски съвет

Планирайте отрано явяването си на изпита IELTS, за да можете да се възползвате от нашето специално предложение.

Спестете 50 лева от цената на който и да е от курсовете ни за подготовка за IELTS като се регистрирате за изпита преди началото на курса. Можете да комбинирате всяка изпитна дата с всеки от обявените подготвителни курсове за IELTS.

Как да използвате отстъпката

  • След като завършите* онлайн регистрацията си за изпита IELTS автоматично ще получите правото да ползвате отстъпка от 50 лева от цената на който и да е от курсовете на Британски съвет за подготовка за изпита. 
  • Трябва само да ни се обадите или да ни посетите, за да запазите своето място за един от предстоящите курсове за подготовка за IELTS, за който желаете да използвате отстъпката. 

*Да завършите регистрацията си за IELTS означава, че сте преминали всички стъпки от онлайн процедурата за регистрация и сте заплатили таксата за изпита. Ако сте избрали плащане по банков път, моля запазете копие от платежното нареждане и го донесете със себе си.

Условия

  • Отстъпката важи 6 месеца от датата на завършването на регистрацията за изпита IELTS.
  • Отстъпката може да бъде използвана за един курс за подготовка за IELTS.
  • Отстъпката е индивидуална и не може да бъде прехвърляна на друг човек.
  • За записване на курс за подготовка за IELTS се изисква определено минимално ниво на владеене на английски език. Стандартният минимум е поне ниво B1 от Общоевропейската референтна езикова рамка (Common European Framework of Reference for Languages). 

Вижте още

Споделете това