Британски съвет има близо 80 години опит в преподаването и оценяването на английски език. Помогнали сме на хора в повече от 140 страни да придобият квалификации по английски език, чрез които да увеличат възможностите си за развитие. Можете да разчитате, че явявайки се на изпит по английски при нас, ще получите необходимата грижа и внимание. 

Ето само няколко от причините милиони кандидати да полагат IELTS в Британски съвет: 

  • Експертен съвет: Чрез видео клипове, учебници и интерактивни онлайн курсове вие получавате достъп до най-добрите материали, с които можете да се подготвите и да се представите възможно най-добре на теста.
  • Безплатни ресурси: При записването за IELTS при нас получавате достъп до Road to IELTS - безплатен 30-часов онлайн курс на Британски съвет за изпитна подготовка. 
  • Удобни дати и места за провеждане: провеждаме IELTS в повече от 1 100 места в над 140 страни в цял свят. Това означава, че имате голям избор къде и как да се явите на изпита.
  • Лесно записване: Запишете се за IELTS онлайн и се възползвайте от удобните начини за плащане. 
  • Бързи резултати: Гарантираме, че ще можете да видите резултатите си онлайн само 13 дни след явяването на изпита. 
  • Специални нужди: Уменията ви по английски език ще бъдат оценени обективно, дори ако имате увреждане или специфични потребности. Научете как можем да осигурим нужните специални условия. Обърнете внимание, че при записването трябва да представите медицинско свидетелство, изготвено до две години преди регистрацията за теста. 

Вижте още

Външни линкове