Sydney Opera House
Study in Australia with IELTS

Явете се на IELTS, за да докажете, че имате нужните умения по английски език, за да учите, работите или живеете в Австралия. Почти 900 висши учебни заведения и програми в Австралия приемат резултата от IELTS като доказателство за ниво на владеене на английски език. 

Образование или работа Австралия

Университети и организации в Австралия признават, че IELTS отразява вярно вашата способност да разбирате, четете, пишете и говорите на английски език. Тестът е разработен от водещи експерти по оценяване на нивото на английски език. 

Нашата oнлайн търсачка ще ви даде подробности за организациите в Австралия, които приемат IELTS. Научете повече за образованието в Австралия от организации като Study in Australia.

Емиграция в Австралия

IELTS е неделима част от имиграционния процес и получаването на виза за Австралия. 

Тестът е задължителен, ако кандидатствате за виза, както за вас, така и за съпруг/съпруга и издържаните от вас членове на семейството над 18 годишна възраст. Ще трябва да проверите какъв резултат и кой вариант на IELTS – с академична или обща насоченост – изискват от вас в Австралия, преди да се регистрирате за изпита.  

Можете да научите повече за процедурите за кандидатстване за миграция или студентски виза на страницата на Австралийския Департамент по имиграция и гражданство (Australian Government Department of Immigration and Citizenship). 

Външни линкове

Споделете това