Study in Canada with IELTS, image

Искате ли да учите в международни програми или колежи в Канада? Ако това е целта ви, IELTS ще ви помогне да я постигнете.

Сертификатите на IELTS, издадени от Британски съвет, са признати от Службата по емиграция и гражданство на Канада (CIC) като доказателство за владеене на английски език. Ако кандидатствате за работна виза, професионална регистрация или за постоянно пребиваване в Канада, най-вероятно ще трябва да представите резултатите от тест по английски като част от кандидатурата ви. 

Резултатите от IELTS изпит се приемат и за кандидатстване за канадско гражданство.

Какъв резултат от IELTS ще ви бъде необходим?

  • Уебсайтът на Службата по емиграция и гражданство на Канада (CIC) ще ви помогне да разберете на какви изисквания трябва да отговаряте, за да получите виза или гражданство в Канада.
  • За да разберете какви са минималните резултати от изпита по IELTS, които трябва да постигнете за да успеете, ще трябва първо да се информирате за изискванията на канадската провинция, където планирате да се преместите или на групата за професионална регистрация, за която сте решили да кандидатствате

Какво още трябва да знаете, ако искате да учите в Канада?

Можете да намерите подробна информация за образователната система, колежите, университетите и стипендиите за обучение в Канада на сайта на EduCanada. Проучете внимателно изискванията за прием в програмата, университета или колежа, които сте избрали и планирайте внимателно стъпките, които ще ви помогнат да постигнете целта си – да бъдете приети да живеете и учите в Канада. Не забравяйте, че IELTS може да подобри шансовете ви за успех. 

Външни линкове

Споделете това